Ekte blomsterglede og håndverk!

Våre ansatte

Hos oss på Inspira Blomster finner du en herlig, kreativ gjeng som har blomsterfaget i fokus!
Vi er en godt sammensveiset gjeng med forskjellige bakgrunner og i forskjellige aldre, noe vi ser på som en stor styrke for butikken vår, og også deg som kunde!

Vårt fokus er å gi deg som kunde en god opplevelse, de beste rådene og den beste servicen.
Vi er faglig oppdaterte, og drar jevnlig på kurs, demostrasjoner o.l for å holde oss oppdaterte over hva som skjer innen faget vårt!

meretheMerethe er den som eier og driver Inspira Blomster, og er ei blid og trivelig dame som ikke liker å kalle seg sjøl for «sjefen». «For meg er det viktigste at alle mine ansatte er med og bidrar med sine styrker, og kommer med innspill, meninger og ytringer» pleier hun alltid å si. Hun har fagbrev innen butikkfaget, og har over 20 års erfaring innen blomsterbransjen.

 

 

 

 

megRandi er utdannet blomsterdekoratør og Fagtekniker i Botanisk Design, og har mesterbrev i blomsterdekoratørfaget. Hun er ei sprudlende dame, og har jobbet i over 10 år med blomster på Lillehammer, Gjøvik og Raufoss. Hun har et stort engasjert for blomsterfaget, og er også medlem av kompetanserådet på Vea- Statens Fagskole for gartnere og blomsterdekoratører, og er vikarlærer der ved behov.

 

 

 

 

Jorid er utdannet blomsterdekoratør, og mange kjenner henne igjen fra tiden da hun drev sin egen blomsterforretning på Reinsvoll, «Bonsai Blomster», fra 2001-2009.  Hun er dyktig og kreativ dame, og har et stort faglig engasjement. Alltid blid og positiv!

 

Hege er lærling/praktikant innen blomsterdekoratørfaget, og begynte hos oss høsten 2012. Hun skal være hos oss i 4 år framover og skal deretter opp til fagprøven som blomsterdekoratør. Hun har tidligere jobbet på vindusfabrikk, men fikk lyst til å prøve noe helt annet, og la sin elsk på blomsterfaget. Hun er en kjempeengasjert dame som synes at ALT er like gøy å drive med!

wencheWenche var med på å starte Inspira Blomster, men er ikke lenger eier av bedriften. Men hun er ikke mindre blomstrende engasjert av den grunn! Wenche er utdannet blomsterdekoratør, og er i tillegg utdannet hjelpepleier.

I tillegg har vi noen flotte jenter med på laget som jobber deltid, kveld og helg, og når det ellers er behov.