Ekte blomsterglede og håndverk!

Om Inspira Blomster AS

Inspira Blomster AS er en flott og moderne blomsterforretning som holder til på kjøpesenteret Amfi Raufoss i Vestre Toten Kommune. Forretningen ble åpnet 11. juni 2009, og eies og drives av Merethe Hoff. 21.11-2013 flytter vi inn i splitter nye lokaler på senteret!

I hverdagen vår er vi svært opptatt av å yte god service og høyt faglig nivå. Vårt yrke er vår stolthet, og vi vil vise andre at vi er glad i faget vårt! Derfor er vi svært opptatt av å ha det beste av det beste, både av planter, snitt og interiør.På våren, sommeren og høsten har vi i tillegg et rikt og frodig utvalg av sesongens uteplanter, som vi ofte kjøper inn fra lokale produsenter i vårt nærområde. 2 ganger i året drar vi også på tur til Amsterdam for å kjøpe inn blomster til butikken, se på nyheter innen blomsterverdenen, få masse inspirasjon og finne ut av «hva er trenden nå?»

I tillegg til å ha et godt utvalg av blomster til enhver tid, er vi også svært opptatt av å holde oss faglig oppdaterte innen faget vårt. Vi er derfor med på kurs, blomsterdemonstrasjoner og messer opptil flere ganger i året for å få jevnlig påfyll av nyheter, nye teknikker osv. innen blomsterdekoratørfaget.

I vår blomsterforretning tilbyr vi noe for enhver smak. Alt fra tradisjonelt binderi til kreative blomsterkreasjoner. Vi har de vanlige blomstrende plantene vi alle kan navnet på, i tillegg til nye, spennende planter man kanskje aldri har hørt om eller sett før! Det er dette som gjør vårt fag og yrke så spennende; Ingen dag er lik, og vårt fag er i stadig utvikling!

Hos oss har vi ansatte med både fagbrev og mesterbrev.

Inspira Blomster er medlem av Euroflorist-kjeden og formidler din blomsterhilsen til nærområdet, resten av Norges land og resten av verden.
(Se egen link under hovedmenyen)