Ekte blomsterglede og håndverk!

«Julen, julen, julen den er her!»

dekorasjonHvilken herlig blomstrende tid vi går inn i! Vi  har startet med forberedelser til jul for lengst, og koser oss med produksjon av flotte blomstrende kreasjoner!  Butikken er fylt til randen av vakre blomster: Søte små svibler, Amaryllis, Azalea i mange flotte varianter og farger, flotte Juleroser, Julestjerner, ja alt du kan tenke deg og mere til! Vi har også et flott utvalg av snittblomster, som f.eks roser, nellik, orkidéer, Anthurium, Amaryllis og mye mye mer. Vi har masse lekre interiørvarer, alt ifra nisser og tomter, engler og julemus, hjerter og stjerner, lykter og duftlys, kuler, glitter og stæsj av alle slag. Vi har noe for enhver smak, enten du liker det tradisjonelle eller noe «litt utenom det helt vanlige»!

Bilde hentet fra oa.no 15/12-2013

Bilde hentet fra oa.no 15/12-2013

Hos oss er vi svært opptatt av kvalitet og håndverk, og alle de blomstrende kreasjonene du finner hos oss lager vi selv. Buketter, dekorasjoner, sammenplantinger, arrangementer, dørpynter, kranser, ja hva som helst kan vi lage!

Vi bringer blomster hver dag helt frem til 22.desember. Frakt for blomsterleveringer er fra 50kr og oppover, alt etter hvor i området blomsten skal. Ønsker du å sende blomster til andre steder i landet eller utenfor Norges grenser, så hjelper vi deg med dette også. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vi ønsker deg velkommen til en trivelig julehandel hos oss, og ha en strålende førjulstid!

 

 

Kommentarer er skrudd av.