Ekte blomsterglede og håndverk!

Brylllupstid….

mirella1Går du i giftetanker? Det er du nok ikke alene om… Det er duket for en ny brudesesong!

Enten du har alle planer klare eller trenger litt blomstrende assistanse og tips på veien, så er Inspira Blomster den rette butikken å komme innom!
Hos oss finner du inspirerende og dyktige blomsterdekoratører som er opptatt av å gi deg «det lille ekstra» til den store dagen.
Vi er opptatt av å levere blomsterarbeider av høy kvalitet, og å bidra til å gjøre bryllupsdagen til en uforglemmelig opplevelse!

Memory-Lane-RosesSom brud har du kanskje noen tanker om hva du kunne tenke deg av blomster, og hva du ikke ønsker. Et spørsmål vi som blomsterdekoratører får er «Hva koster en brudebukett?» Det blir det samme som å spørre en snekker; «Hva koster et hus?». Snekkeren vil nok svare «Det kan koste 2 millioner, og det kan også koste 30 millioner». Det samme er også det med en brudebukett;» Den kan koste 1000,-, men vi kan også lage en til 5000,-«. Det kommer an på hva slags type brudebukett du ønsker, størrelse, hva slags type blomster du vil ha, og sesongen. Noen blomster kan være ekstra dyre i perioder på året, og noen type blomster produseres ikke året rundt og er derfor ikke å få tak i. Det kan f.eks være svært vanskelig å skaffe Liljekonvaller i desember, eller Pioner i oktober. Et godt råd vi derfor ønsker å gi deg er: Er det én spesiell type blomst du ønsker i brudebuketten din, så bør du gifte deg rundt den tiden den er å få tak i! :)

roserVi er faglig oppdaterte og er jevnlig på kurs for å lære det nyeste som er å få med seg innen blomsterdekoratørfaget. Vi liker utfordringer, og å tenke nytt og kreativt!

Dessuten har vi blitt anntatt 3 år på rad av magasinet «Ditt Bryllup», og  i «Bryllupsmagasinet», og fått en rekke av våre brudearbeider på trykken. Dette er vi kjempestolte av!
Ta gjerne en titt på disse linkene for å ta en titt på våre arbeider som har blitt publisert:

http://www.klikk.no/produkthjemmesider/dittbryllup/article826193.ece
http://www.bridalmagazinegroup.com/pageflip/Main.asp?MagID=4&MagNo=80
sommer

Så enten du er ute etter noe tradisjonelt, romantisk, røfft, spennende, enkelt eller pompøst; vi tar utfordringen!

Ring oss gjerne på forhånd for å avtale tid for en prat med en av våre blomsterdekoratører.

Velkommen innom oss for en blomstrende bryllupsprat! :)

 

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments