Ekte blomsterglede og håndverk!

Julen er endelig her!

Ja endelig er julen over oss igjen, og våre blomsterdekoratørhjerter gleder seg over denne herlige tida vi er inne i! Julestjerner, Julegleder, Svibler, Amaryllis, Tulipaner, furu og vintergrønt, kongler, glitter, kuler og krutt! Travle dager, men absolutt sjarmen med vårt yrke og vårt fag :) Butikken er fylt til randen med alle julens herligheter, samt masse fine interiørvare og  julegaveidéer fra bla. Herregård Design, Mille Moi og  Min Josefine.
Vi nevner nisser, lykter, bilder, rammer, dørskilt, gardiner, løpere, duftlys og mye mye mer.

Vi bringer din blomsterhilsen, og har også mulighet for å formidle din julehilsen til hele landet og hele verden. Desto tidligere du er ute med din bestilling, desto større er sjansen for at du vil få akkurat det du er ute etter. Det er egne tidsfrister for å få sendt blomster til utlandet når det er jul, så ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.

 

Siste ordinære utkjøringsdag hos oss til jul er lørdag 22.desember.
Våre fraktpriser er som følger:
Raufoss: 50,-
Reinsvoll: 80,-
Hunndalen og Bøverbru: 100,-
Bybrua – Kolbu – Gjøvik – Eina: 120,-

Våre åpningstider i desember er:

Mandag – fredag: 10-20
Lørdag: 10-18

Søndagsåpent: 14 – 18
Søndag 23.desember: 10-19

Juleaften: 10-13

Romjula: 10-16
Nyttårsaften: 10-15

Ta gjerne en titt i vårt galleri for å se forslag på hva du kan bestille hos oss. Skulle du ha andre ønsker er det bare å komme med disse, intet er umulig hos oss!

Ha ei riktig god førjulstid, og ha en riktig god jul!

Hilsen jentene på Inspira Blomster

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments