Ekte blomsterglede og håndverk!

Morsdag

Søndag 12.februar er det morsdag!  Og hvorfor ikke glede a’mor, svigermor, bestemor, oldemor eller din kjære med en blomst til helga?

Hos oss har vi masse lekkert å by på, både av blomstrende og grønne potteplanter. Vi har flotte Phalaenpsisorkidéer fra 179,- , Hortensia fra 149,-, herlige Jasmin til 159,- og masse annet lekkert. Vi er også i full sving med å lage koselige sammenplantninger i kurver, krukker og fat, noe for enhver smak og i forskjellige prisklasser.

Snittblomstene strømmer inn, og vi byr på lekre roser i 10pk med god kvalitet, og selvfølgelig binder vi opp buketten for deg uten noen ekstra omkostninger! Mange herlige farger og i god kvalitet til kun 145,-. I tillegg hører knitrende tulipaner med på denne tiden, her har vi både 7, 10, 15 og 20-pakninger i herlige vårfarger.
Vi kommer også til å lage masse flotte blomsterdekorasjoner og buketter til salg, også her blir det noe for enhver smak og i forskjellig stil.

Kanskje kan det friste med en eske med deilig konfekt, eller kanskje hjerter av marsipan sammen med blomstene? Vi har begge deler, og vi kan garantere at de er KNALLGODE til kaffen! :)

I tillegg har vi fått inn masse lekre interiørvarer, og mer er på vei! Herlige potter både i glass og keramikk i forskjellige utforminger og farger, vaser, lykter, telysglass og mye mye mer.

Bor a’mor langt unna, kan vi også formidle din blomstrende morsdagshilsen til andre steder i landet, og også til utlandet.
Vi bringer blomster hver dag, og også på selve morsdagen på søndag.
Ønsker du å bestille hos oss, ta kontakt med oss pr. telefon eller mail.

Ha en trivelig morsdag, og velkommen innom hos oss for en hyggelig handel!

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments