Ekte blomsterglede og håndverk!

Jule- og adventstid i butikken!

Nå er butikken endelig fylt til randen med lekre jule-og adventsfristelser
som vi har venta LENGE på å vise dere alle!
Hos oss finner du alt julen og adventstiden har å by på:
nisser, vetter, lykter, lys, servietter, glitter og stas,
hjerter til inne- og utebruk og mye mer.
Og selvfølgelig har vi også alt det denne herlige
blomsterverdenen har å by på nå i denne tiden:
Svibler, Amaryllis, Azalea, Alpefioler, Julestjerner og mye mye mer!

Vi er stolte over å ha fått inn noen flotte nisser fra «Åsas Tomtebod» i Sverige. «Dætta æ ittno Kinavare asså!» sier vi til alle våre kunder  med et stort smil, for det finnes mange kopier av disse her på markedet. Men våre nisser er håndlagde av 100% naturmateriale, og hver nisse er unik. Nissekroppene er lagd av vadmel, og skjegget til nissene kommer fra Gotlandssauer. Vi er de eneste her i området som har disse nissene, og de kommer kanskje til å stå på ønskelista til alle nissesamlere der ute?

Vi har også fått inn ny forsyning av det herlige servicet fra Bastion Collection. Flotte julegaver å gi bort til venner og kjære… og hvorfor ikke skjemme bort seg selv med noe fint i denne førjulstiden også?
Vi fører både tekopper og krus, med og uten skål, og med ulike motiver og farger. Dette er solid og godt steingods som tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Noen elsker den nostalgiske jula også!
Vi har fått inn disse søte jente- og guttefigurene. Vi syns de er rett og slett herlige!

Hos oss finner du også et stort utvalg av lykter, både til inne- og utebruk, for telys, kubbelys og kulelys. Mange av lyktene kan også brukes til å ha blomster i om man måtte ønske dét istedenfor. Vi har lykter i alle mulige materialer og fasonger: kurv, sink, glass og også noen som er heklede! Med andre ord; noe for enhver smak.
Slik som disse smålyktene vi har fått, lagd av pinner og kongler med frostet preg. Disse kan brukes både til å ha telys i, eller dekorere med en miniplante eller kanskje ei orkidéklokke? Kun fantasien setter grensene med denne…

Disse heklede lyktene har vi i brunt/natur (som på bildet), hvitt og grått, og i forskjellige størrelser. Lekre å ha lys i, og kan bli riktig så fin med en stor flott Julerose i!
Denne lykten, som er i en kobinasjon av glass og sink, er like lekker med lys som en knitrende, flott tulipanbukett! Her har vi også serviettholder og et sett med 3 små lysglass i samme serien som passer til.
Kurvhjertelyktene våre har vært en stor suksess og veldig populære. Disse har vi brukt både til lys, planter, og også til å sette en dekorert vinflaske i! Disse har vi kun i denne fargen, men i forskjellige størrelser.

Så trenger du litt inspirasjon til jul og advent, ta turen innom oss! Masse lekkert til alle og enhver, og mange gode idéer til årets julegaver til familie, venner…. og deg selv.

Velkommen innom!

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments