Ekte blomsterglede og håndverk!

Den sorte brudebuketten!

Designere verden over mener at alle bør ha «minst én sort kjole, én sort bukse og én sort jakke» i sitt klesskap. Sorte klær passer sammen med alle andre farger og til de fleste anledninger. Men at noen velger en brudekjole som er sort eller har sorte detaljer er noe litt utenom det vanlige!

Som vi fortalte i forrige innlegg hadde én av våre forrige bruder kun ett krav til brudebuketten sin: «Dæ ska vara svarte blommer i den!». Det finnes et hav og et vell av blomster og farger, og fargekombinasjoner, men å finne noe som er sort eller tilnærmet sort kan være en utfordring for en blomsterdekoratør. Det gjelder derfor å finne det som kan ligne mest mulig, og å finne blomster som gir en det uttrykket man ønsker. Vår brud var tøff. Helt klar for noe «ænnsless» og «itte standard». Vi fikk helt frie tøyler i utformingen av denne brudebuketten. «Helt genialt!» sa vi. Så her måtte det blir noe helt utenom det vanlige!

Da vi så igjennom alt av snittlister vi kunne bestille blomster fra, var det 3 ting som pekte seg ut som interessante materialer å jobbe med, som ville gi bruden fargen hun var ute etter og også gi et spennende uttrykk;
– Gress (tynne, tykke, smale, breie…. gress gir uendelig mange muligheter og et lekent, spennende arbeid!)
– Wanda-orkidé som var veeeldig mørk lilla.
– Svart Calla. En vi aldri før hadde hatt inne i butikken, men som så helt lekker ut på bildet. Vi bestilte for sikkerhets skyld 2 forskjellige sorter, i tilfelle den ene var finere enn den andre… Kun det beste for våre bruder!

Da kjolen i seg selv var hvit og enkel i formen med med flotte borderte detaljer i sort på, tenkte vi at her har vi alle muligheter. Stor, liten, avgrenset form, ingen klar form, transparent, opak…. you name it!  Randi valgte å lage en lekker og tøff bukett med et transparent uttrykk, med lekne Calla i harmoni med ulike typer gress og sølvtråder. Og for å få fram «prikken over i’en» og fremheve de tilnærmet sorte Callaene, valgte hun å bruke noen få Wanda-orkidéer. Buketten ble helt spesiell, annerledes og lekker, akkurat slik bruden ville ha den!
Og tilbakemeldingen vi fikk var at hun ble STRÅLENDE fornøyd og at den var heeeelt midt i blinken!

Forloveren måtte også pyntes litt opp, og siden hun skulle bruke forskjellige smykker, valgte vi  å lage en enkel hårpynt til henne, og fremheve den feminine hårfrisyren hun hadde. Hun fikk en vakker Wanda-orkidé som hårpynt. Lekkert!

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments