Ekte blomsterglede og håndverk!

Nyheter til barsel og barnedåp

Vi har nå fått inn en nyhet i butikken som er noe «litt annet» for de som er ute etter blomster i forbindelse med barsel og barnedåp.
Vi har fått inn en flott serie fra Make International tilpasset baby. Vi har enkle kopper med teksten «Boy» og «Girl»  som er dekorert med blå stjerne til gutten og et rosa hjerte til jenta. Disse er kjempefine å lage dekorasjoner i, og noe «litt annet» for de som vil ha noe annet enn en bil, sko e.l.

Vi har også samme serien i sett med kopp, skål og tallerken. Disse er også  kjempefine å lage dekorasjoner i, samt en veldig fin gave å gi bort. Dessuten er dette produkter med god kvalitet som kan brukes gjennom hele oppveksten til den lille. Det kan jo være hyggelig med en gave som kan brukes i mange år istedenfor å gi bort noe som «gjemmes bort» og tas frem igjen til konfirmasjonen 14 år etter. Vi synes dette er en genial idé og noe litt utenom det vanlige. Settet med kopp, skål og tallerken leveres i en flott gaveeske. Vi har sett både til gutt og jente.

For mer info om disse produktene, ta gjerne en titt på hjemmesiden til Make International:
www.makeinternational.com

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments