Ekte blomsterglede og håndverk!

Morsdag og Valentine – 13. og 14.februar!


Til helgen hyller vi mor, søndag 13.februar!  Dette er dagen hvor vi gjør litt ekstra stas på mor, og viser hvor mye våre mødre betyr for oss! Dette kan f.eks være ved å lage frokost på senga, varte opp med en bedre middag, og for veldig mange betyr det å gi en hyggelig blomsterhilsen til mor!

Valentines Day feires mandag 14.februar, og dette er dagen vi utrykker vår kjærlighet for den vi elsker og er glad i.

Hos oss på Inspira Blomster har vi masse flotte blomster å by på til begge anledningene! Vi får inn vårlige buketter med roser og tulipaner, samt mye annet lekkert! Vi kommer selvfølgelig også til å lage flotte morsdagsbuketter selv, samt dekorasjoner, sammenplantninger og andre blomstrende kreasjoner.

Vi bringer blomster til Raufoss, Reinsvoll, Bøverbru, Kolbu, Eina, Hunndalen, Bybrua og Gjøvik. Som Euroflorist-butikk bringer vi din blomsterhilsen, også på søndag!
Pris for bringing av blomster på søndag er 95,-

Kanskje har du mor eller din kjære litt lenger unna enn her på Toten, og ønsker å overraske de med noen flotte blomster?
Som medlem av Euroflorist-kjeden kan vi formidle din blomsterhilsen videre dit du måtte ønske, enten det er her i Norge eller i utlandet.
Ta kontakt med oss for mer informasjon, og vær ute i god tid for å være sikret at din blomsterhilsen kommer fram i tide!

I galleriet under ser du eksempler på buketter og dekorasjoner vi kan lage for deg. Dette er også blomsterarbeider andre Euroflorist-butikker i Norge og verden kan lage.

Vi ønsker alle en trivelig morsdag og Valentines Day, og velkommen innom for en hyggelig handel!

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments