Ekte blomsterglede og håndverk!

Bryllupsmessa 2011 i Fjellhallen!

Søndag 20.februar var det duket for en ny runde med Bryllupsmesse i Fjellhallen på Gjøvik. Og i år som ifjor, stilte vi opp med stor glede og engasjement! Også i år hadde vi ansvaret for å lage en stand for å representere butikken vår, samt å lage 3 brudebuketter, 3 corsager, 1 brudepikebukett og 1 svennestav.

Standen vår fikk et romantisk preg. Vi brukte hvite og rosa blomster, og lagde hjerter av rosa dekorstein på gulvet. Vår flotte glitterbolle dekorert med sommerlige blomster og sommerfugler vakte stor begeistring og oppmerksomhet blandt publikum. Og ja… dén hadde vi lagd selv, helt fra bunnen av! Vi hadde også utstilt brudearbeidene våre, samt dekorert med litt andre blomster i høye kurver. I tillegg hadde vi også fått lagd noen flotte brudebinderi-bøker hvor alle kunne ta en titt på tidligere brudebuketter og annet fint vi har lagd.

Da vi startet opp med planleggingen av brudebukettene, ønsket vi å vise publikum litt forskjellige typer brudebuketter. Vi valgte derfor å lage én tradisjonell, dråpeformet brudebukett,  én tett rund brudebukett av roser samt én litt artig brudebukett med tulipaner.

Brudebukett nr. 1 ble hvit. Stor og hvit! «Den sorte bruden», eier av My Wedding Dream på Gjøvik, Dorothea Kingswick,  nevnte at hun kunne tenke seg en brudebukett med fjør, og dét fikk hun! Tett rund brudebukett av hvite roser, dekorert med hvite Phalaenopsis-orkidéer, «bling-bling» og en mansjett rundt av hvite fjør. Lekkert!

Brudebukett nr. 2 ble en sommerlig og frisk dråpeformet brudebukett i rosatoner. Her brukte vi bla. roser, Ranunkler og Freesia, dekorert med rosa buljongeffekttråd. Herlig!

Brudebukett nr.3 ble en brudebukett med Tulipaner, brukt på en ny og artig måte. Istedenfor å kun bruke blomsterhodene som man ofte gjør i en brudebukett, lagde vi et arbeid med hele blomsten, både blad, stilk og blomst! En spennende og artig måte å bruke denne blomsten på syntes vi!

Dette ble en helg fylt med mye moro, mange trivelige «brides to be» sammen med gode venner og familie, flotte blomster og et flott show for å avrunde dagen!

Til alle som var innom oss under showet, og til alle dere som ikke hadde anledning til å komme:
Ta turen innom oss for en hyggelig prat med våre dyktige og engasjerte blomsterdekoratører! Vi hjelper deg med å ta de rette blomstervalgene til den store dagen!

Ta en titt i galleriet under for å se bilder fra showet, samt bilder av blomsterarbeidene våre.

One Response | Add your Own

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments