Ekte blomsterglede og håndverk!

Blomsterbestillinger til jul!

Nå er tiden inne for å sende hyggelige, blomstrende julehilsner til dine kjente og kjære, kolleger og forretningsforbindelser!

Vi på Inspira Blomster hjelper deg med å formidle din blomstrende hilsen både til inn- og utland. Vi kjører daglig ut blomster til Raufoss, Bybrua, Gjøvik, Reinsvoll, Bøverbru, Kolbu og Eina. Vi kjører også til Paulsrud Rehabiliteringssenter og Steffensrud Rehabiliteringssenter. Om du vil sende en blomsterhilsen til noen som bor litt lenger unna her til lands eller kanskje utenlands, formidler vi din blomsterhilsen videre til andre Euroflorist-butikker.

Vi har utkjøring hver dag fram til juleaften, og anbefaler deg å bestille din blomsterhilsen så tidlig som mulig. Da er det større sjans for at vi kan få lagd blomsterhilsenen din akkurat slik du måtte ønske, enten det er en bukett, dekorasjon, gruppe eller noe annet lekkert. Vi kjører også ut din hilsen i hver dag i romjula.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon, enten på telefon eller e-mail.

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments