Ekte blomsterglede og håndverk!

Adventstid

Førstkommende søndag er det første søndag i advent… tiden flyr!!

Adventstiden er en herlig og koselig ventetid fram til jula setter inn for fult. Vi dekorerer i hus og hjem med adventsstaker og lilla lys, engler og annen adventspynt. Vi frisker opp med vakre Azalea, herlige duftende svibler, Amaryllis, og noen begynner kanskje så smått med innkjøp av noen julestjerner og julegleder også.

Butikken bugner av masse flott til adventstiden! Azalea har vi i alle farger og forskjellige størrelser. Vi har også fått inn Epleblomst-Azalea. Dette er Azalea som har åpne, enkle klokkeblomster, sammenlignet med vanlig Azalea som har små, fylte blomster.
Årets nyhet, lilla julestjerner har vært kjempepopulære så langt i butikken vår! Fargen er herlig! Sart og dus i uttrykket, og plantene er kjempekraftige og flotte. Disse er kun å få i begrenset periode, så ønsker du deg noen slike til hjemmet bør du ikke vente for lenge!

Sviblene og Amaryllisene er også ankommet butikken! Dette er blomster det er en glede å følge med på, både for store og små! Sviblene kommer relativt fort ut i blomst, mens Amaryllisen trenger noen uker på å blomstre. Sviblene er i fargene hvit, rosa, lilla og blå, og dufter herlig! Visste du at Svibler ikke trenger å stå i jord for å blomstre? Disse kan også settes i svibelglass slik at røttene blir dekket av vann. Og så er det bare å vente på at den blomstrer. Det samme kan man også gjøre med Amaryllisene. En kjekk ting med både svibler og amarylliser, er at om man ser de kommer for fort ut i blomst, er det bare å sette de kjølig for å «bremse opp litt». På denne måten kan du selv være «sjef» over når du vil ha blomstring i huset.

Adventsproduksjonen er i full gang i butikken! Buketter, dekorasjoner, sammenplantinger, arbeider med kubbelys og mye mye mer! Følg med for å se flotte bilder av det vi lager!

Ha en riktig fin adventstid alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments