Ekte blomsterglede og håndverk!

Høststemning!

Høsten er kommet for fullt, og butikken bugner av masse flotte varer du kan dekorere med, både innendørs og utendørs!

Nå er tiden kommet for å nyte lange, koselig høstkvelder innendørs igjen. Men selv om vi nå tilbringer mer tid innendørs, er vi allikvel opptatt av å ha det fint og koselig ute også. Vanlig å bruke utendørs på denne tiden er flotte Erica og Calluna. Kålplanter i hvite og lilla-toner er også fine å bruke utendørs, og holder seg godt til det blir skikkelig nattefrost. En annen plante som er svært populær er «planten med sølvtråder»,nemlig Calocephalus brownii. Denne er også kjempefin å blande sammen med lyng, og gir et fint og høstlig preg. Dette er også planter som egner seg svært godt til å plante ute på kirkegården, og krever lite stell utover høsten.

Men hva med å gjøre det høstlig og trivelig innendørs også med flotte blomster, levende lys og kanskje invitere noen venner og kjente til en hyggelig høstkveld? Vi har masse fine blomstrende planter, grønne planter og snittblomster, og har blomsterleveranser flere ganger i uken. Har vi ikke akkurat det du er på utkikk etter, så er det mulig vi kan skaffe det iløpet av bare noen få dager. Flott å pynte med på høsten er elegante Phalaenopsis-orkidéer, Chrysanthemum, Alpefioler m.m. Innen snitt er dette tiden for flotte roser, Gerbera, eikeblader, Crocosmia, Japanlykt,  Solidago og masse annet fint! Akkurat nå er vi så heldige at vi har tilgang på kjempefine buketter med Greinroser! Disse har hittil vært kjempepopulære, og holder seg utrolig godt! Disse er å få i blandt annet orange, fersken, gult og burgunder.
Høsten er også tida for pyntegresskar og ulike spennende frukter! Disse holder seg veldig godt og finnes i mange varianter, størrelser og fargekombinasjoner.  Bruk de gjerne som pynt på bordet,  i et fat eller en bolle. Kjempedekorativt!

Så hvis du er du på utkikk etter å få den rette høststemningen til ditt hjem, så ta turen innom oss!
Vi hjelper deg gjerne dersom du trenger noen tips til hvordan du kan dekorere bord til en hyggelig høstkveld, eller har lyst til å glede noen andre med en hyggelig høsthilsen!

La deg inspirere… hos Inspira Blomster!

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments