Ekte blomsterglede og håndverk!

August-brudebuketter

Vi har hatt veldig mye brud i sommer, og spesielt i august!
Bilder av de aller fleste bukettene er lagt ut her på hjemmesida vår, og noen er også lagt ut på vår Facebook-side. Ta gjerne en titt der også, og bli gjerne medlem av gruppa vår for å følge med på hva som skjer i butikken vår!

Forrige helg hadde vi hele 4 bruder, og denne helgen har vi hatt én brud.

Her er en titt på hva disse damene ønsket seg!

Mange flotte, hvite brudebuketter! I alle disse bukettene han vi bruke ‘Avalanche’-roser med forskjellig tilbehør. Brudeslør, Amaranthus, Calla, Orkidéer og masse annet fint! Her ser man hvor variert en brudebukett kan være, alt etter hvilket formuttrykk man ønsker.

I den lyserosa brudebuketten er det brukt ‘Sweet Avalanche’-rose, sammen med Phalaenopsis-orkidé og Ceropegia.

Kjempefine, sommerlige buketter ble de alle sammen!


Dette er Yvonn Ødegård Østensens brudebukett. Hun ønsket en håndbunden brudebukett i rosa, og med Ceropegia rundt, og litt «blingbling» Bildet er tatt av hennes mor, Sølvi Lisa Ødegård. Vi takker for at vi fikk lov til å bruke bildet hennes her på hjemmesida vår!

One Response | Add your Own

  • 1 ann kristin yazmış:

    kjempefine buketter…. nesten så jeg vil gifte meg…. om så skulle skje får wenche lage en tistill bukett…. fra spøk til alvor… dere er kjempeflinke…

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments