Ekte blomsterglede og håndverk!

Spennende dager på Vea!

Denne uka har vi vært på Vea – Statens fagskole for gartnere og blomsterdekoratører på Moelv og fått en faglig oppdatering innen brud!
Vi var så heldige å få se blomsterdekoratør Per Benjamin fra Sverige i sving på tirsdag i en 2 timer lang demonstrasjon innen brudebinderi. Her fikk vi et godt innblikk i hvordan han tenker når han lager brudebinderi (og også andre binderiprodukter). Han er svært opptatt av farger og harmoni i sine arbeider, og vi fikk mange gode tips til hvordan også vi kan bli flinkere til å velge farger i arbeider vi lager.

Onsdag fikk 3 av våre ansatte være med på kurs med Per Benjamin. Denne dagen tok vi opp igjen tråden fra kvelden før med farger og harmoni, og vi fikk også i oppgave å lage hvert vårt brudearbeid hvor vi skulle tenke form, farger og harmoni. Vi var hele 27 stk på kurset, så det ble veldig mange forskjellige arbeider og løsninger på oppgaven.

Dette var kjempespennende dager for oss alle, og vi kommer definitivt til å bruke mye av det vi har lært i tiden framover, ikke bare i brudearbeider, men også ellers i vår hverdag.

Flere bilder vil bli publisert etterhvert!!!

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments