Ekte blomsterglede og håndverk!

Påske i blomsterforretningen, og «nye medarbeidere»!

Å huttetu som tiden flyr! Det er travle dager i butikken! Vi synes ikke det er lenge siden vi hadde «maraton-lørdag» med morsdag og Valentine på samme dag, og med masse hyggelig kunder som handlet blomster til mor og sine kjære. Og da tenkte vi: «Ja, da er det påsken som blir neste travle periode, men det er jo lenge til!» MEN… dét var det ikke! Tiden flyr, og nå er påsken kommet til Inspira Blomster!

Her bugner det av flotte blomster til påsken….. gule roser, gule Ildtopp, gule Chrysanthemum…. Vi har også lagd mange flotte påskegrupper som også kan være fine å ha ute på trappa nå som våren er i anmars! Vi lager også fine dekorasjoner og andre fine blomsterarrangementer som er fine å pynte med, enten du skal være hjemme, dra på tur til hytta, eller skal på en hyggelig påskemiddag med kjente og kjære.

Mange har allerede vært innom og hilst på våre nye «medarbeidere», nemlig gullfiskene våre! Vi fikk inn noen kjempefine vaser/boller som vi måtte finne på noe morsomt i. Laila kom med det glimrende forslaget «hvorfor ikke kjøpe noen fisker vi kan ha oppi der?»… og som sagt som gjort…dagen etter hadde vi to gullfisker i butikken. Og de ble døpt Varg og Veum, og liker å få oppmerksomhet av kundene våre.

Så stikk innom oss på Raufoss Kjøpesenter og se på alt det flotte vi har, og hils på Varg og Veum!
RIKTIG GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments