Ekte blomsterglede og håndverk!

Inspira Blomster på Facebook!

På lørdag lagde vi oss en egen profil på Facebook! Med tanke på hvor mange som bruker Facebook hver dag, fant vi ut at vi ville teste dette for å se hvor mange som var interessert i å følge oss også der. Vi har mange som er innom hjemmesida vår daglig, og håper på at det vil bli enda flere nå som vi også er på Facebook. Vi har fått mange tilhengere allerede, og vi håper på at vi får mange fler! Vi har laget en link nederst til høyre på sida vår der du kommer rett inn på vår side på Facebook og bli tilhenger, og følge med på hva som skjer der også! Om du ikke er medlem av Facebook så har du allikevel mulighet til å se hva som skjer på siden vår.

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to the comments