Ekte blomsterglede og håndverk!

Primula vulgaris

 
Primula er en blomst som bringer håp om vår! Den finnes i et stort utvalg av farger og og krysninger. De finnes i alle nyanser fra gult, orange, rødt, rosa, fersken og lilla. Desverre er ikke Primula en blomst som holder godt over lengre tid som mange andre blomster. Nyt den i hjemmet istedenfor en bukett med avskårne blomster. Den vil holde seg aller best dersom du vanner den på skåla og setter den litt kjølig om natten. Denne planten er fin å ta vare på og plante ut til våren. Da vil den vokse seg enda større og ha rikere blomstring enn første gangen!

AKKURAT NÅ HAR VI TILBUD PÅ PRIMULA!
1 PRIMULA: 30 KR
3 PRIMULA: 75 KR 

Legg igjen en kommentar

Påkrevd

Påkrevd, vil ikke bli vist

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments